Shërbimet tona

Kirurgji Orale

Kirurgjia Orale përfshin një varg të procedurave brenda gojës. Qoftë fjala për heqjen e dhëmbëve të pjekurisë, menaxhimin e traumatave dentare, apo trajtime korrigjuese të nofullave, profesionistët tanë dentarë sigurojnë që çdo procedurë të zhvillohet pa problem. Me saktësi dhe kujdes të butë, dentistët tanë përparësojnë komoditetin e pacientit, duke siguruar një rimarrje të shpejtë dhe rezultate të qëndrueshme.

Implantologji

Implantologjia ofron një zgjidhje revolucionare për ata me dhëmbë të munguar. Duke përdorur teknika të fundit, dentistët tanë vendosin implantet dentare — vidat e titanit që veprojnë si zëvendësues të rrënjës së dhëmbit. Me kohë, këto implante integrohen me kockën, duke ofruar një bazë për dhëmbët zëvendësues. Rezultati është një buzëqeshje e qëndrueshme, e durueshme dhe që duket natyrale, e cila jo vetëm që rikthen funksionin, por gjithashtu rikthen edhe vetëbesimin.

Protetika

Stomatologjia Protetike është e përqendruar në projektimin dhe vendosjen e zëvendësimeve artificiale për dhëmbët e dëmtuar ose të munguar. Qoftë ura, proteza, ose kurora, ekipi ynë krijon zgjidhje të përshtatura për nevojat unike të çdo pacienti. Me protezat tona, klientët rikthejnë buzëqeshjen e tyre natyrale dhe funksionalitetin e kafshatës, duke përmirësuar estetikën dhe shëndetin oral.

Kurora E-Max

Koronet E-Max përfaqësojnë kulmin e zgjidhjeve për kurorëzim të dhëmbëve. Të bëra nga materialet keramike të cilësisë së lartë, këto kurora jo vetëm që janë të qëndrueshme, por gjithashtu imitojnë transparencën dhe ngjyrën e dhëmbëve natyralë. Dentistët tanë vendosin me kujdes Koronet E-Max për të rikthyer dhëmbët e dëmtuar, duke siguruar një përshtatje të përkryer dhe një pamje të pandashme, ringjallja e buzëqeshjeve në gjendjen e tyre të paprekur.

Veneers

Venerat janë faseta të holla porçelani të krijuara për të mbuluar sipërfaqen e përparme të dhëmbëve, duke transformuar menjëherë estetikën. Ideale për të trajtuar ndryshimin e ngjyrës, paqartësitë e vogla, ose dhëmbët e thyer, dentistët tanë vendosin me finesë çdo venerë, duke ndërtuar buzëqeshje që shpërthejnë në përsosmëri dhe vetëbesim.

Gingivektomia

Gingivektomia është procedura kryesore për ata që përballen me dilemën e 'buzëqeshjes me shumë mish'. Duke riformuar me precizitet dhe duke hequr më tej inde të tepruar të mishit, dentistët tanë ndihmojnë klientët të arrijnë një raport më të balancuar mes mishit dhe dhëmbit. Kjo procedurë jo vetëm që rrit estetikën e buzëqeshjes, por gjithashtu mund të ndihmojë në përmirësimin e higjienës orale.

Mbushjet Estetike

Mbushjet Estetike ofrojnë një zgjidhje të pandashme për kavitete dhe dëmtime të vogla të dhëmbëve. Të bëra nga materialet me ngjyrën e dhëmbëve, këto mbushje përputhen natyrshëm me dhëmbët tuaj, duke siguruar asnjë shkëlqim metalik kur ju qeshni ose flisni. Dentistët tanë vendosin me ekspertizë këto mbushje, duke rikthyer dhëmbët në forcën dhe bukurinë e tyre origjinale.

Invisalign

Invisalign ka revolucionarizuar ortodoncinë me rreshtuesit e saj të qartë, pothuajse të padukshëm. Të përsosur për ata që dëshirojnë të drejtojnë dhëmbët e tyre në mënyrë diskrete, dentistët tanë përshtatojnë çdo plan trajtimi Invisalign, duke udhëzuar dhëmbët drejt pozicioneve të tyre ideale. Pa përdorimin e shiritave metalike tradicionale, klientët mund të arrijnë një buzëqeshje më të drejtë ndërsa ruajnë estetikën e tyre të përditshme.