Kontakti

Lidhuni me Micro Dental: Ku cdo buzëqeshje është e rëndësishme

Keni pyetje, shqetësime ose thjesht dëshironi të caktoni një takim? Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Te Micro Dental, komoditeti juaj dhe shëndeti oral janë suprem. Kontaktoni me ekipin tonë të përkushtuar sot, dhe le të fillojmë së bashku udhëtimin tuaj drejt një buzëqeshjeje më të ndritshme dhe më të shëndetshme.

Email adresa
micro.dental@outlook.com
numri i telefonit
+383 48 480 044