Ngrohtësi & Mikpritje

Ndihuni si në shtëpi, në cdo vizitë

Tek Micro Dental, ju nuk jeni thjesht një pacient, jeni pjesë e familjes. Ekipi ynë është i përkushtuar të ofrojë një mjedis të ngrohtë dhe mikpritës ku ju mund të qetësoheni dhe të besoni në ekspertizën tonë. Buzëqeshja juaj është suksesi ynë.

Ekselencë e drejtuar nga familja

Ku tradita takon inovacionin

Hyni në Micro Dental, një Klinikë Speciale Dhëmbësh, dhe përjetoni një përzierje të pashembullt të praktikave me vlera dhe teknologjisë së fundit dentare. Trashëgimia jonë familjare siguron që ju të merrni kujdes të personalizuar me çdo vizitë.

Profesionalizëm pa Kompromis

Saktësi në cdo buzëqeshje

Që nga momenti kur hyni, deri te kujdesi pas vizitës, përkushtimi i Micro Dental ndaj profesionalizmit është i dukshëm. Ne prioritizojmë rehatinë tuaj, duke siguruar se çdo procedurë zbatohet me saktësi dhe kujdes maksimal.

5000+

klient të lumtur

30+ vite

eksperiencë

10K+

ndjekës

NDIENI SHKËLQIMIN NË BUZËQESHJEN TUAJ!

Saktësi në cdo hap

Me pajisje të avancuara dhe një vëmendje të ndjeshme ndaj detajit, çdo procedurë në Micro Dental është simbol i saktësisë. Përkushtimi ynë është të sigurojmë saktësinë në diagnozë dhe trajtim, duke garantuar rezultate të shkëlqyera dhe komoditetin e pacientit.

Dizajne transformuese të buzëqeshjes

Zbuloni potencialin e buzëqeshjes suaj me gamën tonë të trajtimeve kozmetike dhe korrigjuese. Nga fasetat deri te Invisalign, ne ndërtojmë zgjidhje të personalizuara që janë në harmoni me nevojat tuaja estetike dhe funksionale.

Kujdes dhe konsultim personal

Mendimi ynë i pari është pacienti, duke siguruar që ju nuk jeni thjesht një tjetër takim. Merrni pjesë në konsultime të hollësishme, ku ne dëgjojmë shqetësimet dhe dëshirat tuaja, dhe përshtatim shërbimet tona për të pasqyruar rrugëtimin tuaj unik të shëndetit oral.

Një ekip si asnjë tjetër

Në zemër të Micro Dental është një kolektiv i profesionalëve të përkushtuar, të lidhur nga një pasion i ndarë për stomatologjinë dhe një përkushtim ndaj shkëlqimit. Përjetoni sinergjinë e ekspertizës, kujdesit dhe inovacionit me çdo vizitë.

Kujdes i përpiluar për cdo buzëqeshje

më shumë mbi shërbimet

Kirurgji Orale
Implantologji
Protetikë
Kurora E-Max
Veneers
Gingivektomia
Mbushje Estetike
Invisalign

Dëshmitë e Klientëve

Zbuloni historitë nga pacientët e Micro Dental. Përkushtimi ynë ndaj shkëlqimit dentar dhe kujdesit të pakrahasueshëm të pacientit jehon në zërat e atyre që kemi pasur kënaqësinë të shërbejmë. Përmes një përzierjeje të teknikave moderne, qasjes së personalizuar dhe përkushtimit të vërtetë, kemi transformuar buzëqeshjet dhe kemi lënë mbresa të paharrueshme.

    “Gjatë jetës sime, kam pasur hezitim kur bëhet fjalë për të buzeqeshur, qoftë ndër familje apo në shoqëri. Kur mësova për klinikën Micro Dental, fjala "hezitim" nuk ekziston më për mua. Tani, falë mjekëve në këtë klinikë, unë buzeqesh pa ndërprerje.”
D.S
     “Gjithnjë kam pasur sfida me infeksionet e dhëmbëve. Në klinikën Micro Dental, ata jo vetëm që merren me dhëmbët por edhe të trajtojnë me profesionalizëm dhe kujdes.”
E.K
    “Kam dëgjuar për punën e Micro Dental edhe atje ku jetoj, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kur vizitova klinikën, mbeta i habitur nga puna e tyre e shkëlqyer.”
V.Z
    “Që kur isha e vogël, kam pasur një frikë të madhe nga doktorët, dhe kjo më ka sjellë shumë probleme me dhëmbët. Por në klinikën Micro Dental, jam aq e impresionuar nga puna e tyre saqë do të doja të kthehesha në fëmijëri dhe të vizitoja klinikën e tyre sërish.”
A.A

Cdo moment është i rëndësishëm kur bëhet fjalë për shëndetin tuaj dental. Kontaktoni, dhe le të ndërtojmë së bashku buzëqeshjen tuaj të ëndrrave.

Pse të prisni për buzëqeshjen që meritoni?

Filloni rrugëtimin Tuaj Tani

FAQs

Q: Pse është e rëndësishme të kesh kontrolla dentare të rregullta?
A: Kontrollet e rregullta zbulojnë problemet e hershme dentare, duke garantuar shëndetin oral optimal dhe pastrimet profesionale në vende të vështira.

Q: Sa herë duhet të ndërroj furçën time të dhëmbëve?
A: Zëvendësoni furçën tuaj çdo 3-4 muaj ose kur brirët e saj fillojnë të shkëputen për të ruajtur pastrimin efektiv dhe higjienën.

Q: Cila është ndryshimi midis një implant dentar dhe një ure dentare?
A: Një implant përdor një post titanium të ankoruar në gojë për të zëvendësuar një dhëmb, ndërsa një urë është një dhëmb protetik i mbështetur nga dhëmbët fqinj.

Q: A është i sigurt zbardhimi i dhëmbëve?
A: Kur bëhet nga profesionistët duke përdorur produkte të miratuara, është zakonisht i sigurt, por disa mund të përjetojnë ndjeshmëri të përkohshme.

Q: Pse mishrat e mia gjakosin kur pastroj?
A: Mishrat që gjakosin mund të indikojnë gingivitin për shkak të akumulimit. Gjakderdhja e vazhdueshme kërkon vëmendjen e një dentisti.